I aquí tenim els Nans d’Altafulla. Durant anys i anys, els peques d’Altafulla han pogut ser capgròs i portar al Pagès, al Mariner, al Marquès, la Marquesa, el Groucho Marx, el Harpo Marx, el Chico Marx, el Pollet, la Bruixa, el Dimoni, el Paleta, el Darth Vader o Puyol.

Aquí us presentem els Nans d’Altafulla. Formen el grup 13 Nans. Alguns que fa ja molts anys que els tenim, i d’altres que fa pocs anys que s’han incorporat.

Encara queden les fotografies d’alguns, que ja anirem pujant.

Destacarem La Gallineta. El Nan per als més petits. Per ell han passat els més petits com a inici en el món dels Nans. El més petit i el més fàcil de portar, i per tant, l’ideal per començar.

El Darth Vader i el Puyol son els més nous. Les últimes incorporacions que vam fer. Un, i seguint amb el costat fosc de les bruixes i dimonis, no podia faltar el dolent de l’Univers.

I què dieu del Puyol? A Altafulla no podia faltar el capità del FC Barcelona.

I vigileu, que tant la Bruixa com el Dimoni porten l’escombra i el trident… Igual algun cop d’escombra us pot caure si esteu despistats.

I no podem oblidar la nostra història. El pescador, que bé podria ser el Baltassar que vol agafar la seva barca Núria per anar a pescar. El pagès, que bé podria ser el Ramón de Cal Boticari tornant en bicicleta per la Vila Closa amb les seves enciams lligades darrera la bicicleta. El Marquès i la Marquesa que pensem que viuen al Castell.

Els germans Marx: Harpo, Chico i Groucho personificant l’humor en blanc i negre? “la Parte contratante de la primera parte”.


Recordeu que podeu tenir tota l’actualitat dels Gegants i Nans d’Altafulla al nostre blog. Sortides, vídeos o notícies de la nostra colla.