Us portem un vídeo de la Cercavila del Seguici Popular d’Altafulla de la Festa Major de Sant Martí de l’any 2021. Així dons, llegiu i gaudiu de les imatges dels Gegants i Nans d’Altafulla a la nostra Festa Major.

Gegants i nans d'Altafulla Festa Major 2021
Imatge extreta del vídeo de Gegants TV

En aquest vídeo, creat per Gegants TV, podeu gaudir de tot el seguici de la nostra Festa Major. Com cada 11 de novembre, els Gegants i Nans, els Castellers, els Diables i el Ball de bastons fan la cercavila pels carrers d’Altafulla.

Comencem a la Plaça del pou, i anem fent les nostres coreografies a diferents localitzacions del poble. Els pilars dels castellers, els balls de bastons, els esclats dels petards i soroll dels tambors dels diables, els nostres grallers posant melodies en un marc incomparable com és la Vila Closa d’Altafulla.

I com no, als Gegants d’Altafulla ens acompanya el nostre company el Gat negre d’Altafulla, que el tornen a portar els Diables.

Seguirem penjant vídeos i imatges dels nostres estimats Gegants i Nans. Si teniu vídeos o imatges dels Gegants i Nans d’Altafulla, sigui o no a Festa Major, no dubteu a contactar amb nosaltres.

I si no en teniu prou, visiteu Gegants TV i podreu veure més Gegants d’altres poblacions. Us deixem l’enllaç a continuació:


Més informació

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *