Com no podia ser d’una altra manera, els Gegants i Nans d’Altafulla, vam participar en l’exposició de Gegants del Baix Gaià en les diverses poblacions del Baix Gaià que s’ha fet..

Els Gegants d'Altafulla en exposició Itinerant del Baix Gaià

El Tro, La Rauxa, El Bruixot i La Xoixeta van formar part de tots els gegants del Baix Gaià que es van exposar al 2021. Va poder gaudir molta gent veient-los a

Però per a que us pugueu fer una idea, aquí deixem el vídeo que Gegants TV va fer per a que tothom el puguem veure per Internet.

Una exposició itinerant que vam poder gaudir la majoria de pobles del Baix Gaià. Encara falta algun degut al tema Covid. Com sabeu ha sigut un any difícil per poder organitzar aquests esdeveniments on hi ha trobades de gent.

La Traviata de Roda de Berà, Minerva i Gilmundo de Creixell, l’Anton i la Marina de Torredembarra entre d’altres… Esperem que aquest vídeo de l’exposició de gegants del Baix Gaià us hagi agradat.

Estem molt contents i agraïts per tota la col·laboració i ajuda que vam rebre. Molt bona acollida en totes les exposicions que hem fet, i amb una bona acollida.

Si disposeu de fotografies dels nostres Gegants o Nans, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.


Més informació

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *