Tres Magues de Gener Altafulla 2024

El dimarts dia 2 de gener de 2024, els Gegants i Nans d’Altafulla vam acompanyar a les Tres Magues de Gener a inaugurar el Parc Infantil.

Els Grallers d’Altafulla, els ball de bastons, els diables petits i els Gegants i Nans d’Altafulla, vam quedar a la Plaça del Pou poc abans de les 16:00h.

Encapçalaven la cercavila els Diables petits amb el foc i els timbals. Just darrera, anaven les Tres Magues de Gener en un cotxe clàssic. Ballant darrere el cotxe i davant dels Grallers d’Altafulla, anàvem els Gegants i nans. I al final, el Ball de bastons que van fer petites parades per mostrar les seves boniques i treballades danses.

Vam anar des de la Plaça del Pou, fins el Pavelló Municipal. Van ser testimonis de la cercavila, el Bond Beach, l’Oliverot i l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

En arribar, les Tres Magues de Gener van inaugurar el Parc de Nadal, i vam baixar tots cap a dintre el Pavelló. Els participants de la cercavila, vam poder refer les forces amb un berenar.

Així va acabar la I Edició de les Tres Magues de Gener d’Altafulla, amb tots els peques al pavelló gaudint del Parc de Nadal.

Més informació

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *