La Xoixeta, personatge entranyable de l’imaginari altafullenc, ens farà descubrir el nostre poble, en aquesta joia en forma de petit conte per als menors. Una Petita història d’Altafulla, és un conte que ha de llegir tothom.

Petita història d'Altafulla

Petita història d’Altafulla és un conte que podeu trobar i us pot facilitar el Centre d’estudis d’Altafulla. Un conte d’Editorial Mediterrània que pertany a la col·lecció Petites històries. Aquest que veieu a la foto, està publicat al 2006 (1a edició).

El text del conte, és d’Olga Arnau, i les il·lustracions de Pilarín Bayés. Tot plegat, un excel·lent conte per als peques que els podem llegir per a apropar-los a Altafulla.

Surten moltíssimes entitats, personatges, festes, esdeveniments, localitacions… d’Altafulla. Un recull en forma de resum de la història del nostre poble. Martí Royo, Els Catsellers d’Altafulla, l’Era del Senyor, Vila Closa, esglèsia de Sant Martí, el Fòrum, Grup de diables, Fira d’Artesania… són algun dels exemples.

Però, a què ve tot això? Doncs que els Gegants i Nans d’Altafulla som partíceps al conte. Sortim en les il·lustracions i, atenció, qui va explicant el conte és el personatge de la Xoixeta…

Petita història d'Altafulla sortim

Doncs si, La Xoixeta un personatge il·lustre del poble, explica el conte i per la nostra part, la Xoixeta és un dels nostres gegants… I si m’ho permeteu dir, una de les que més temor provoca als petits.

Si veieu que els Gegants i Nans d’Altafulla sortim a diaris, contes, llibres… si us plau, ens ho podeu fer saber al nostre apartat de contacte.


Més informació

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *