Gegants Altafulla Estiu 2017 - Diego

El Diego, portador de Gegants i Nans d’Altafulla, ens facilita aquestes fotos fetes a l’Estiu del 2017. Una mica de varietat i podem veure la gran quantitat de gent que van seguir-nos.

Gaudia de les fotos dels nostres gegants Tro, rauxa, el Bruixot i la Xoixeta. Veureu fotos dels nostres gegants a la platja.

Pengem les fotografies dels integrants dels Gegants i Nans d’Altafulla de l’any 2017. Moltíssimes gràcies per la vostra dedicació i implicació a les entitats del poble.

Podem veure els nostres gegants Tro, Rauxa, Bruixot i Xoixeta passejant per la platja d’Altafulla acompanyats dels bastoners d’Altafulla i dels grallers.

A l’estiu els Gegants participen en la majoria d’esdeveniments que es fan a Altafulla: Fira d’Artesans, La Nit de Bruixes… Tot i la calor, els nostres 4 gegants no s’ho volen perdre. Allà els tindreu ballant al so de les gralles.

Esperem que gaudiu d’aquesta galeria de fotos dels Gegants i Nans Altafulla a l’Estiu del 2017, i ens aneu visitant perquè n’afegirem més galeries dels Gegants d’Altafulla.

Gràcies a Diego Spano per les fotografies i el temps per poder-les aconseguir. Ens ha comentat que en té més i que ens les anirà facilitant per poder-les penjar i compartir amb tothom.

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *