Així titulava Diario Español el 13 d’agost de 1986, la celebració de la Setmana del Turista a Altafulla. Un article amb els Nans d’Altafulla al 1976 com a protagonista.

Gegants i Nans Altafulla a Diario Español
Fotos de Segú Chinchiilla
Recuperda per Montse Castellarnau de l’arxiu Municipal d’Altafulla

Com podeu veure a la captura del Diario Español, Altafulla celebrava la setmana del Turista. En aquest marc, al 1976 va haver una concentració de Nans de tota Tarragona, entre els que es trobaven els d’Altafulla.

Podem veure a la foto, cinc dels Nans nous que es van estrenar. La bruixa, el marqués, la marquesa, el pagès i el mariner. Veurem en un altre article del Diario Español com està el text de l’estrena d’aquests nans i una entrevista on diu qui els va fer, qui els va pintar i perquè aquests 5 nans.

I no perdem de vista la foto dels Castellers d’Altafulla que també van actuar. Podem veure a la foto un 3 de 6.

Història d’Altafulla i història dels Gegants i Nans d’Altafulla. Anirem afegint articles amb captures i informació que ens donarà una idea general de la nostra colla i de la festivitat del nostre poble.

Aprofitem per donar les gràcies a Joan Carnicer, Sheila i Montse Castellarnau per cercar informació i en aqeust cas trobar aquest retall, amb l’ajuda de l’arxivadora municipal a la Biblioteca Municipal d’Altafulla.


Més informació

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *