De tant en tant, xarxes socials com Instagram, et donen una alegria. Fa poc ens van fer arribar el perfil de la Roser Nogués, que fa unes excel·lents il·lustracions. Doncs entre elles tenim les il·lustracions dels Gegants d’Altafulla.

Gegants Altafulla Roser Nogués
Il·lustració de Roser Nogués

Com veieu tenim els dos manotes, El Bruixot i La Xoixeta, amb tot luxe de detall. Tornem a ser protagonistes en un racó d’Internet. La seva vestimenta, respectant colors i textures. Ara, em diuen els més peques que a les il·lustracions no fan tanta por com a la realitat.

Però anem al detall. Fixeu-vos a la Xoixeta.

La Xoixeta per Roser Nogués
Il·lustració Roser Nogués

Amb el seu mocador, el nas i aquesta carona de bruixa que fa. o oblidem que la Xoixeta és un personatge il·lustre d’Altafulla.

I què dieu del Bruixot?

El Bruixot per Roser Nogués
Il·lustració Roser Nogués

Els nostres dos manotes, que no paren de donar voltes a les cercaviles i que treuen un somriure als més grans, i també ho hem de dir, donen una mica de temor als més petits.

Moltíssimes gràcies a la Roser Nogués per les teves il·lustracions dels Gegants d’Altafulla, i ja sabeu, si necessiteu d’il·lustracions professionals, no deixeu de visitar el seu perfil d’Instagram que en trobareu molts més exemples del seu treball, en els que podem trobar més gegants.


Més informació

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *